Aankopen

Onze Diensten

Aankopen

Wij vinden de ideale woning voor u

Het vinden van het ideale droomhuis is vaak een hele opgave. Met name in de regio Groningen is het aanbod op de woningmarkt momenteel erg beperkt. Bovendien worden de enkele woningen die op de markt komen alweer snel verkocht. Vaak nog voor ze op Funda staan. Dit kan als woningzoekende erg frustrerend zijn.

Al ervaren aankoopmakelaar kunnen wij hier een uitkomst bieden. Door ons sterke netwerk zijn we snel op de hoogte van woningen op die markt zullen worden gebracht. Door uw wensen aan ons kenbaar te maken kunnen wij een oogje in het zeil houden en snel tot handeling over gaan wanneer de ideale aankoopkans zich voordoet. Succes gegarandeerd. In de loop der jaren hebben wij veel potentiële kopers op deze manier erg blij kunnen maken.

Niet onbelangrijk is de wijze waarop u de aankoop van de woning wilt financieren. Een hypotheek biedt hierbij vaak een uitkomst. Als Gecertifideerd Hypotheekadviseur kunnen wij u hier ook mee helpen. Graag gaan wij samen met u de financiële zaken op een rij zetten om te komen tot een hypotheek die past bij uw specifieke situatie.

jaar ervaring

huizen verkocht

Blije Klanten

Procent Passie