Hereweg 30 14 | Groningen

Omschrijving

Dit ruime appartement ligt op een fantastische locatie dichtbij het stadscentrum, op loopafstand van het station met alle denkbare voorzieningen in de directe omgeving. Het appartement maakt onderdeel uit van het luxe complex “De Heerepoort”.

Het complex beschikt over een gezamenlijke parkeergarage en een fietsenstalling, er is een zeer fraai aangelegde gezamenlijke binnentuin met bankjes, perkjes en een kleine groentetuin.

Indeling:

Entree:  entree met de brievenbus in de centrale ruimte waar zich de lift bevindt en waar tevens een vergaderruimte is met een pantry. De entree van het gebouw is vanuit het huis te bedienen met een videofoon installatie.

Verdieping (3e): Via een afgesloten (privé) galerij toegang naar het appartement.
Entree, hal met intercom/videofoon installatie, 2 slaapkamers (ca. 18 en 10m²). wc, ruime badkamer met douche wc en wastafel, (Cv-ketel en aansluitingen witgoed), Lichte en ruime woonkamer met open keuken (totaal ca. 48m²), zijkamer (mogelijke 3e slaapkamer) toegang naar het balkon. Vanuit de keuken is een bijkeuken bereikbaar met onder meer ruimte voor de Cv-ketel en aansluitingen voor wasmachine/droger.

Bijzonderheden

-Woonoppervlak ca. 120m².
-Geheel geïsoleerd.
-Twee slaapkamers (mogelijkheid 3e slaapkamer)
-Balkon op westen.
-Gezamenlijke fietsenberging in de parkeergarage
-Eigen parkeerplaats in de parkeergarage.
-Notaris keuze is notariaat Stevens Idema te Groningen.

*Het genoemde bedrag ad € 325.000 k.k. is een vanaf prijs, bedoeld om via onderhandeling tot overeenstemming te komen.*

Het betreft hier een prachtig 3-kamer appartement met lift en een eigen parkeerplaats in de ondergelegen garage. Het appartement ligt op een unieke locatie dichtbij het stadscentrum.

Marco van der Wal

Makelaar

Makelaar

Marco van der wal

}

Datum

28 maart, 2018

Categorie

Woonhuis

Prijs

€ 325.000 k.k.