IJzerbaan 5 | Eenrum

Omschrijving

In een gebied met oude verhogingen in het landschap is in een authentiek gebleven terpdorpje te koop een vrijstaand romantisch woonhuis op 400 m² grond, vlak bij de kerk (waarin een Schnitorgel uit 1704). Onlangs is de vroegere dorpsbeplanting van vruchtbomen met onderbegroeiing van bessen weer enigszins hersteld.

Langs het huis loopt een wandelpad van station Loppersum naar Appingedam. Loppersum, een groter dorp met alle voorzieningen, ligt op 2 km afstand. Er gaat elk half uur een trein richting Groningen. Een kleine basisschool ligt ca. 1 km. van het dorp.

Indeling:

Begane grond: via de poort tussen de vrijstaande garage en het huis, komt men bij de voordeur: gang met deuren naar alle ruimtes, keuken ca. 9 m² met afgesloten bijkeuken, werkkamertjes c.q. berging ca. 7 m², douche ruimte met VWT, slaapkamer ca. 4.5 x 3.2 m², gang met trap naar boven en deur naar woonkamer ca. 36 m² met erker en deur naar de voortuin op Zuidoost.

1e verdieping: ruime overloop en 2 slaapkamers van 9 en 6 m² (gemeten op 150 cm hoog). Overal knieschotkasten.

De garage is thans deels in gebruik als muziekruimte en daartoe geisoleerd. Met simpele ingrepen kan de garagefunctie weer worden hersteld. Parkeren kan voor de garage. Tuin rondom, hoofdtuin op zuidoost.

In een gebied met oude verhogingen in het landschap is, in een authentiek gebleven terpdorpje, te koop een vrijstaand romantisch woonhuis op 400 m² grond, vlakbij de plaatselijke kerk.

Marco van der Wal

Makelaar

Makelaar

Marco van der wal

}

Datum

12 maart, 2018

Categorie

Woonhuis

Z

Prijs

€ 224.500 k.k.