Isebrandtsheerd 200

VERKOCHT!

– SORRY – Deze woning is reeds VERKOCHT.

Op een mooie locatie in Beijum, dichtbij het winkelcentrum ligt deze ruime uitgebouwde eengezinswoning met 4 slaapkamers en tuin op het zuidoosten.

Dit aantrekkelijke en goed onderhouden woonhuis ligt op een ideale locatie met betrekking tot winkels, scholen, sportvoorzieningen en openbaar vervoer. De woning is dankzij de unieke liftinstallatie levensloop bestendig en is voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing en 2 badkamers!

Indeling:

Begane grond: entree, hal, modern betegeld toilet met fonteintje, woonkamer met een open keuken ca. 47m2 met een nette complete keukeninrichting, ruime bijkeuken met een nette keukeninrichting en wasmachine en droger aansluiting, uitbouw met lift en achteringang.

Eerste etage: overloop, uitbouw met lift en vaste kasten, slaap-/werkkamer ca. 7.00 x 3.35m, slaapkamer ca. 5.00 x 2.70m met schuifkastenwand, slaapkamer ca. 3.00 x 2.70m met een wastafel, badkamer met douche – badmeubel met wastafel – hangend toilet – kastenwand – vloerverwarming.

Tweede etage: overloop, uitbouw met lift en vaste kasten, slaapkamer ca. 4.00 x 3.15m (gemeten vanaf 1.5m lijn), 2de badkamer met ligbad en 2 wastafels, veel bergruimte in het knieschot.

Bijzonderheden:

  • uitermate geschikt voor minder validen
  • unieke liftinstallatie aanwezig
  • voorzien van kunststof kozijnen
  • vrijstaande stenen berging in tuin
  • aanvaarding in overleg

“Op een mooie locatie in Beijum, dichtbij het winkelcentrum ligt deze ruime uitgebouwde eengezinswoning met 4 slaapkamers en tuin op het zuidoosten”.

Marco van der Wal

Makelaar

Makelaar

Marco van der wal
}

Datum

29 februari 2020

Categorie

Woonhuis
Z

Prijs

€ 275.000 k.k.