Molenweg 49

Omschrijving

Royaal wonen dichtbij het centrum van Surhuisterveen?

Kom dan langs aan de Molenweg 49!

Fraai gelegen aan de rand van Surhuisterveen staat deze royale en goed onderhouden hoekwoning. De woning is in de loop der jaren grotendeels gemoderniseerd.

De woning beschikt over een ruime woonkamer met half open keuken. Aan de voorkant van de woning bevindt zich de bijkeuken met toilet. De bijkeuken is te bereiken vanuit de hal of de garage en heeft bovendien een aparte ingang aan de voorzijde van de woning.

Vanuit keuken heeft u toegang tot de aangebouwde garage. Via de garage stapt u de fraaie aangelegde achtertuin in. Vanaf het buitenterras heeft u bovendien toegang tot en een ruime (vrijstaande) stenen berging.

Op de bovenverdieping heeft u de beschikking over 4 slaapkamers en een luxe, volledig gemoderniseerde badkamer. De zolderverdieping is bovendien ruim opgezet. Het is dan ook zeer goed mogelijk om hier een extra slaap- of werkkamer te creëren.

De woning bevindt zich op loopafstand van het gezellige centrum van Surhuisterveen. Benodigde voorzieningen zoals supermarkten, sportverenigingen, kinderopvang en scholen bevinden zich allemaal ine directe omgeving.

Indeling:

Begane grond: entree, hal met garderobe. Vanuit de hal komt u in de woonkamer met half open keuken. De nette keuken is voorzien van inbouwapparatuur. Aan de voorkant van de woning bevindt zich de bijkeuken met toilet.

Eerste etage: overloop, vier ruime slaapkamers, badkamer met inloopdouche, vaste wastafel en toilet. Op de eerste verdieping heeft u ook de beschikking over een balkon.

Tweede etage: vaste trap, overloop, een ruime (slaap-, werk-, of hobby-) kamer.

“Fraai gelegen aan de rand van Surhuisterveen staat deze royale en goed onderhouden hoekwoning. U heeft de beschikking over 4 slaapkamers een een luxe, volledig gemoderniseerde badkamer”.

Marco van der Wal

Makelaar

Makelaar

Marco van der wal
}

Datum

2 september 2020

Categorie

Woonhuis
Z

Prijs

€ 239.000 k.k.